Έφτασε ο παγωτατζής!!! Παγωμένο milkshake φράουλα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος! Το αφιέρωμα στα Παγωτά τελειώνει με ένα σούπερ λαχταριστό milkshake φράουλας για..προχωρημένους!

Επίπεδο: Προχωρημένων

Υλικά

100γρ. πάστα σαπουνιού foaming bath butter

100γρ. βάση σαπουνιού γλυκερίνης suspension

50γρ. βάση σαπουνιού γλυκερίνης extra clear

10 στ. βυσσινί χρώμα νερού

5 στ. κόκκινο χρώμα νερού

3ml bubble gum flavor oil

Παπαρουνόσπορος

Ψεκαστικό με αλκοολούχο λοσιόν

Εξοπλισμός

1 ποτήρι ζέσεως 500ml

Μπολ

Σπάτουλα

Μίξερ

Κουτάλι

Σταγονόμετρα

Πλαστικό ποτήρι

Καλαμάκι

Φούρνος μικροκυμάτων

Εκτέλεση

Αρχικά λιώνουμε την πάστα σαπουνιού foaming bath butterμε την γνωστή διαδικασία.

Στη συνέχεια το τοποθετούμε σε μπολ και το χτυπάμε με μίξερ μέχει να αφρατέψει.

Κατόπιν λιώνουμε τη βάση σαπουνιού suspension και την τοποθετούμε στο μπολ.

Προσθέτουμε το χρώμα, το άρωμα και ξαναχτυπάμε με το μίξερ.

Λιώνουμε τη βάση σαπουνιού extra clear, προσθέτουμε το κόκκινο χρώμα νερού, τον παπαρουνόσπορο, ανακατεύουμε και στάζουμε στο ποτήρι σαν σιρόπι.

Στη συνέχεια χυτεύουμε στο ποτήρι το μείγμα σαπουνιού και τοποθετούμε το καλαμάκι.

Ψεκάζουμε με αλκοολούχο λοσιόν και στάζουμε και το υπόλοιπο σιρόπι που περίσσεψε.

Καλή επιτυχία!!!

Σχεδιασμός & εκτέλεση συνταγής: Ειρήνη Λυραντζή

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Ιούνιος 2017 13:06

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.